Deelnemersinformatie

Gedurende alle pauzes en het middagprogramma vinden er in de foyer diverse netwerkactiviteiten door onze partners plaats. U hoeft zich hiervoor niet vooraf in te schrijven, maar u kunt op deze pagina alvast lezen welke partners aanwezig zijn:

BOOM UITGEVERS AMSTERDAM
Ook dit jaar is Boom management en coaching weer aanwezig met de nieuwste boeken op loopbaan- en coachingsgebied. Kom rondneuzen en bladeren door ons uitgebreide boekenaanbod met exclusieve congreskorting.

&TALENT
Ontdek de talenttools van &Talent! Breng je talenten in kaart en laat je inspireren door het Nieuwe Grote Inspiratie Doeboek. Je kunt meteen meedoen met een korte workshop.

HOME OF POWER
Bij Home of Power kun je “De Kleuren Krijgen” – een korte kennismaking met de unieke succestool Personal Power Plus ®– jouw blauwdruk voor succes en een waardevol leven.

Personal Power Plus werkt met een Powertest, diverse rapportages en materialen en maakt als eerste persoonlijkheidstest de verbinding tussen persoonlijkheid en imago, zodat je moeiteloos je talenten kunt laten zien.

De blauwdruk is een waardevol instrument voor loopbaanbegeleiders om mensen te laten zien wat hun grootste kwaliteiten en diepste drijfveren zijn, waardoor je belangrijke keuzes makkelijk kunt maken; ook voor de loopbaan die het beste bij jou past.

HOOGENDIJK COACHING EN OPLEIDING
In verband met sinterklaas en de kerst kost het boek Geluk voor Gevorderden in plaats van 18 euro nu 12,50 euro. Alle door Adriaan Hoogendijk ontwikkelde boeken en spellen en platen zijn te koop in de stand.

JOBPORT
Jobport levert software voor duurzame inzetbaarheid. Op het congres presenteren ze hun nieuwe applicatie en kun je er terecht voor uitleg over functionaliteiten of een gratis demo. Daarnaast presenteren ze 3 inspirerende sessies in Postwagon 2A en faciliteren ze gratis portretfotografie in samenwerking met LINK fotografie.

IEMT-TRAINING
Optimaal in je kracht? Ervaar hoe het is om met IEMT je talent te versterken. Er staat een IEMT-team voor je klaar!

JOBPORT, NOLOC EN SKILLSTOWN
Jobport Noloc en SkillsTown bemannen samen een stand in het kader van hun nieuwe samenwerking: de ontwikkeling van loopbaan essentials. Wil je hier meer over weten? Kom naar de stand of volg een van de sessies in postwagon 2B.  

KLOOSTERHOF
LoopbaanVisie, het vakblad voor de loopbaanprofessional is onderdeel van professioneelbegeleiden.nl. Samen met 8 andere vakbladen wordt het beschikbaar gesteld voor de leden van de NOLOC. Kennis als Kern van Verbinding

LDC BUSINESS
LDC presenteert Loopbaan e-learning: Werken aan je loopbaan waar en wanneer je wilt.  Daarnaast vertelt LDC je graag over TrjcT. Dit loopbaanplatform voor testen en data is in 2018 helemaal vernieuwd: Welkom!

JOBDIGGER
Bij de stand van Jobdigger maak je kennis met Jobdigger Loopbaan. Door middel van een korte online demonstratie laten we je zien hoe je eenvoudig een actueel en compleet beeld van de arbeidsmarkt krijgt voor jouw kandidaat. Je kunt Jobdigger Loopbaan actief inzetten in het traject met je cliënt. Hiernaast bieden we je documentatie aan dat je mee naar huis kunt nemen, een gratis traject om Jobdigger Loopbaan uit te proberen én kun je meedoen aan de Noloc actie waarmee je kans maakt op één gratis ZZP jaarabonnement.

OPEN UNIVERSITEIT
Ben jij op zoek naar verdieping en verbreding binnen je vak en wil je graag een meer strategische rol spelen?

Dan is de master Loopbaanmanagement iets voor jou!

Bezoek de stand van de Open Universiteit voor meer informatie en onze congresaanbieding.

NOLOC

RESULTATEN STER

SAXION
Een leven lang werken, het nieuwe werken, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen; er komt als professional heel wat op je af!

Om je kennis en competenties up-to-date te houden biedt Saxion Kennistransfer cursussen en trainingen aan voor loopbaanprofessionals.

Kom naar Saxion standnummer 12 voor meer informatie en vraag naar mogelijkheden. We denken graag met jou mee!

VISTA NOVA / SCHOOL VOOR COACHING

ZEST FOR WORK
Zest for Work en CareerCoach® lanceren tijdens het NOLOC congres de Career Fitness Profiler in Nederland, dat uw coaching gesprekken verdiept en razendsnel tot de essentie van de loopbaanproblematiek voert. Een innovatief evidence-based

loopbaaninstrument voor loopbaangesprekken 3.0 dat inzet op subjectief carrière succes, zelfsturing en de juiste energie-stress balans. Alles vanuit een wetenschappelijk onderbouwde visie op loopbaanmanagement vandaag de dag en hoe

hedendaagse carrières nu wezenlijk verschillen van de meer traditionele carrières. Tijdens deze lancering verloten we 1 gratis certificerings opleiding ter waarde van €1995, dus kom langs in stand 19 en vier deze lancering met ons mee.

 

Contact

Beste deelnemer,

De belangrijkste informatie van het congres vindt u hier:

ONTVANGST
U bent van harte welkom vanaf 09.00 uur voor ontvangst met koffie of thee. U ontvangt bij binnenkomst een badge. U heeft alleen toegang wanneer u vooraf heeft aangemeld en bij voorkeur uw factuur heeft voldaan.

PROGRAMMA
Het programma start om 10.00 uur. Het volledige programma staat hier.

TWITTER
De # van het congres is: #LOBC18

LOCATIE
Het Noloc Loopbaancongres 2018 vindt dit jaar plaats in een nieuwe locatie: De Rijtuigenloods in Amersfoort. Hier vindt u de plattegrond van de Rijtuigenloods.

De entree van De Rijtuigenloods bevindt zich op enkele minuten loopafstand van station Amersfoort. Wanneer u met de auto komt kunt u de auto parkeren op het gratis eigen terrein van De Rijtuigenloods.

Wij adviseren u zo mogelijk met de trein te komen.

VOORWAARDEN
De aanmeldvoorwaarden van het congres kunt u hier nog eens nalezen.

VRAGEN?
Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u de website raadplegen of bij voorkeur per e-mail contact met ons opnemen.

Buro van Oranje

e-mail: info@burovanoranje.nl